Chickas sider: Klikk her


Jeg heter Chicka og er født 2/3-2002. Kjært barn har mange navn og jeg blir ofte kalt: Trulte, Chickajenta, Nydligvakkerpen, LillePia, ChickaTikka, LilleMor og Nutta. Jeg er det mammaen min kaller "den perfekte mix" og denne mixen er Flatcoated Retriver (50%), Border Collie (25%) og Siberian Husky (25%). Jeg er mellom stor i størrelse, pelsen min er halvlang og sort, også har jeg hvit bryst med sorte flekker. Jeg har helt lyse blåe øyne, noen syntes de ser litt skumle ut, men de fleste syntes de bare er stilig.

Jeg har ikke alltid bodd hos mammaen min. Da jeg var valp så ville de ikke ha oss og vi ble satt bort på omplassering. Derfra kom jeg til en familie som ikke kunne ha meg etter en liten stund og når de dro fra meg måtte jeg stå på et sted med mange andre hunder. Så kom det noen andre som jeg skulle få bo hos, der var det mange barn, og det gikk ganske hardt for seg noen ganger. Stoler ikke så mye på barn lenger, så mammaen min holder meg borte fra dem, heldigvis. De hadde ikke så god tid til å gå på tur med meg og da blir jeg litt rastløs av meg, og de skjønnte at de ikke kunne ha meg lenger. Så kom jeg tilbake til et sted med mange hunder, og da kom mammaen min og hentet meg. Jeg sov i sengen hennes og følte meg trygg fra første kvelden. Masse turer fikk jeg også, så da var det ikke nødvendig og tisse på gulvet lenger heller. (jeg har aldri tisset inne hos mamma *stolt*)

Jeg har gått på "skolen" også, for jeg var litt giret når jeg kom til mamma. Vi har gått på Nybegynnerkurs og Hverdagslydighet, det syntes jeg var kjempe gøy. Mamma syntes også at det var litt lettere å håndtere meg etter det, for hun hadde også litt å lære på skolen. I April-05 begynnte vipå Grunnkurs igjen, mamma hadde lyst til at vi skal satse på lydighet og kanskje begynne å konkurrere. Men vi fikk ikke trent så lenge for på høsten så klarte jeg å skade meg i skogen da jeg lekte med Tassen så jeg måtte ta det med ro ganske lenge og vi la konkurranseambisjonene på hylla. Nå trener vi kun for hobbybruk, like gøy det. Ellers går vi på lange turer, trener litt og møter vennene mine sånn at jeg får lekt med dem. Jeg har masse venner og jeg liker veldig godt å gå på tur, trene eller leke sammen dem. Mamma får veldig skryt over hvor rolig og flink jeg har blitt, ikke så rart da, for jeg er jo verdens beste boff.

Det beste jeg vet er å være hjemme og kose på sofaen eller i sengen. Når vi er borte så er det gøy i begynnelsen, men så begynner jeg å tenke på om det er noen buskemonstre hjemme som ligger i sofaen eller senga mi, og da har jeg veldig lyst til å dra hjem. Jeg får være akkurat der jeg vil i leiligheten vår, også når jeg er alene hjemme, mammaen min vil at jeg skal ha så fritt liv som mulig. Det er godt og tryggt å ha fått et så fint hjem, jeg også, selvom livet mitt begynte litt humpete. Jeg og mamma er veldig glade i hverandre og hun syntes vist hun er super heldig som fikk akkurat meg. Ikke så rart jeg er jo best! Dette var litt om meg, og dere kan se flere bilder av meg på mange av de andre sidene her.