17/9-05 Idag har vi gått litt lengre turer og trent lydighet, Chicka så skikkelig rart på meg når vi skulle trene "er ferien over allerede?"
Vi trente på kontakt ved utgangstilling, innkalling og lineføring, alt gikk bra bare ikke kontakten ved lineføring, grrr blir litt oppgitt jeg nå altså..hva gjør jeg for å få hun til å se på meg og ikke rett frem eller i bakken??
På vei hjem møtte vi på Bajaz og de ble kjempe glade for å se hverandre igjen, lot de leke litt for de leker ikke så voldsomt.
Senere på kvelden gikk vi på en tur bort til ferdigplenene ved Gjønnes gård og lekte litt der, så trente vi litt til og denne gangen fikk jeg god KONTAKT i lineføringe, gjett om jeg var glad, håper det holder seg der da..ga meg når vi hadde fått så fine resultater og lekte videre.

15/9-05 Nå begynner Chicka virkelig å få energi her...og jeg begynte idag å trappe opp turene siden det er en uke siden hun ble operert og siden hun er i såpass god form.
Det er best for både meg og hunden at hun får litt mere mosjon, heldigvis har alt gått bra etter operasjonen, så det ser ikke ut til at hun har mistet så mye av formen sin.
Yvonne kom innom en tur idag, og da ble Chicka kjempe happy, men litt forundret over at Baion ikke var med.
På kvelden før vi la oss gikk vi ned til T-Banen og rundt stien og til Bekkesuta, runden er ikke så lang, men vi kommer oss litt lenger bort fra huset på en måte.
Når vi kom inn i gaten, møtte vi Pico og Joakim som var på vei ut på tur og vi ble stående en stund å prate, både Chicka og Pico er helt i 100 etter å leke med hverandre, men de må nok vente litt til. 

13/9-05 Har ikke gjort så mye annet de siste dagene enn å være inne, gå på små tisse turer med Chicka, lest og lekt litt med Chicka inne, ganske deilig å slappe av helt.
På kveldene har vi fått besøk av venner og familie, kjempe koselig.
Idag har Chicka vært på kontroll hos Vetrinæren og det gikk kjempe bra, sårene så veldig bra ut, men var bitte litt røde, men det gjorde vist ikke noe.
Så dro jeg på sykehuset for å ta blodprøver, kjek at både jeg og Chicka får dratt og gjort det vi skal hos legene når vi har noen som kan kjøre oss.
Nå går jeg bare å venter på brev fra Martina Hansens Hospital så jeg får sjekket hoften min.
Har tatt flere biler av såret og Chicka generelt, men de setter jeg inn senere, gidder ikke laste ned to og to bilder av gangen. 

10/9-05 Stod opp kl 8 idag også, gikk ut med Trulte, matet hun litt og gikk og la oss igjen..ganske god vane spørr du meg..he he
Fikk besøk av Kai og Jane idag og Chicka syntes det var veldig stas å få besøk av onkel og tante, spesielt stas var det med muffinsene jeg hadde bakt til dem, de var gode syntes Chicka.
Chicka har sovet godt i hele natt, har ligget litt neders ti sengen og litt oppe ved meg i armkroken.
Såret gror bra og det er ingenting som tyder på at hun har det vondt eller plages, hun går endel uten kragen når vi er her i stuen sammen, da har jeg jo kontroll på hun og hva hun gjør.

9/9-05 Stod opp kl 8 og gikk ut med Chicka så hun kunne gå på do, men hun ville ikke på do, når vi kom inn igjen gikk vi og la oss og jeg sovnet som en sten til 10.00, deilig.
Sårene hennes ser like bra ut som igår og det virker ikke som hun er så plaget av det som har skjedd med hun, annet enn at jeg tror hun vil at skjermen skal dra et vist sted.
Mamma og mormor kom på besøk til oss kl 11 og de hadde med seg masse godis til både meg og Chicka, vi er skikkelig heldige..
Chicka fikk grisehale av mormor og det var nok godt, for hun har jo ikke spist så mye siden igår...
Når de gikk hjem ble vi med de en tur ut og Chicka klarer å gå opp og ned trappene selv nå, flink pike!!
Vi gikk ned igjen, så litt tv også satt jeg meg ved dataen mens Chicka lå på sengen sin rett vedsiden av meg og sov.
Ca kl 15.30 begynte jeg og bli litt trøtt, så vi gikk ut for å gå på do og da møtte vi Pico, de ble glade for å se hverandre igjen, men de fikk bare snuse litt på hverandre.
Hun tisset litt på vei inn igjen og det var godt å se at hun gjorde det.
Nå på kvelden har hun funnet ut hvordan hun ska tre skjermen rundt drikke skålen og drikke selv, så nå går det av seg selv også, heldigvis.
Nå skal hun snart få litt mat, så skal vi ut på do, også skal vi legge oss og sove.

8/9-05 Begynte dagen med å gå en tur på ca halvtime, når vi kom hjem ordnet jeg meg litt til før mamma og Bjørn kom og hentet oss for å dra til vetrinæren.
Det var vondt å levere hun fra seg, jeg var så utrolig redd for at det skulle gå noe galt med sederingen, som forrige gang da hun holdt på å dø foran meg.
Det gjorde det heller ikke noe lettere at hun stod på fire stive og ville ikke gå fra mamaen sin, men jeg var sterk akkurat da og bare gikk ut, ikke noe vits å begynne å dille med hun akkurat da, da ville hun blitt ennå mer usikker.
Chicka hadde tatt det bra når jeg gikk, hun var med og jobbet i resepsjonen, flinke jenta mi.
Ble kjørt hjem og gjorde litt rent her hjemme og gjorde det klart til jenta mi skulle komme hjem igjen, jammen er det tomt i leiligheten uten hun, ikke noe koselig.
Gikk en tur ut og handlet, hentet smertestillende til hun og gikk en tur på biblioteket og lånte en bok til, regner med at vi kommer til å tilbringe endel tid i sengen og kose oss.
Fikk beskjed om at operasjonen hadde gått bra ca kl 15.00 og at jeg kunne hente hun mellom 1830 og 18.45, gjett om jeg var glad for at det hadde gått bra!!
Når jeg skulle hente hun så kom hun mot meg i lett trav og logret med halen, var så godt å se hun igjen.
Hun ble fort slapp så når vi skulle gå ut så måtte jeg bære hun inn i bilen og når vi kom hjem måtte jeg bære hun ned trappene til leiligheten, bra hun har gått ned litt for, for det er tungt å bære 25kg i dødvekt...
Sået så veldig bra ut, jeg trodde det skulle være mye større og se verre ut, så jeg ble positivt overrasket enda en gang.
Hadde lagt ut sengen hennes i stua, så hun lå der og slappet av hele kvelden, hun var kjempe flink og maste eller klaget ikk i det heletatt...
Når hun skulle ut på do før vi skulle legge oss så måtte jeg bære hun opp og ned igjen, snakk om å trimme eier, he he...
Var litt slitsom om natten viste ikke helt om hun ville sove i sengen eller på sengen sin ved siden av sengen så hun hoppet litt opp og ned ved hjelp av meg.
Men kl 3.30 så reiste hun seg opp stod der i ca 10 min heelt stille og etterdet virket hun mye bedre, da kom hun opp i sengen min og la seg i armkroken min med den store skjermen på seg, ikke akkurat noe god liggestilling for meg, men hva gjør man ikke for sine kjære dyr??
Har sovet litt til og fra i hele natt.

Tilbake