20/8-07 Idag hadde jeg bestemt meg for å dra tidlig til Sandvika for å levere kvitteringer så jeg kan få frikort til medisiner og lege.
Jeg og Chicka var jammen ikke alene på bussen bortover til Sandvika, for skolene begynnte jo idag også...men verdens beste boff tok alt med knusende ro og slappet av til tross for masse ungdom og mye skravling osv.
I Sandvika var hun flink som vanlig, tror hun trodde at vi skulle på stranden for å svømme, for hun stoppet og ville absolutt bort den veien vi pleier å gå bort dit, men siden kvaliteten på vannet er så dårlig (pga mye regn i sommer)så tar jeg ikke noen sjangse på å svømme hun der nå.
Hun var med inn på trygdekontoret da vi skulle levere kvitteringene og hun ene damen bak skranken kom og bare MÅTTE kose litt med hun, koselig at andre liker hun så godt og flott å få sosialisert hun så mye som mulig.
På vei hjem gikk vi av på Haslum og gikk stien oppover, møtte ei venninne/nabo til mormor og ble stående å prate litt med hun før vi gikk videre hjem.


Chicka i parken i Sandvika, veldig fornøyd!!


*fnis*


Raringen min


Er det noen ekorn her eller??


Drikke pause på torget


Skeptisk...skal du ta vannet mitt???


Godt med vann!!


På vei hjem, blid Chicka


Pene jenta mi


Possere litt


Possere enda mer


Lille gull


Tar sats....


....og hopper opp (sjekk det uttrykket da..)


Oppe....


Også ned igjen...


Og mot meg


Closeup


Ekorn?? Der??


Profil


Sliten etter lang tur

Tilbake

Til toppen